010-551 03 50 kontakt@affarsteknik.com

Vi hjälper dig med ditt företagande

Digital Bokföring

Med digital redovisning har du alltid tillgång till företagets ekonomi online. Du slipper pärmar och papper. Fakturor och kvitton hanteras med app.

Ett digitalt arbetssätt är både effektivt och miljövänligt.

Bokslut & Årsredovisning

Alla företag ska efter ett räkenskapsår göra ett bokslut som sedan ligger till grund för deklarationen och hur mycket skatt företaget ska betala.

Aktiebolag sammanställer bokslutet i en årsredovisning som skickas till bolagsverket.

Deklarationer

Vi hjälper dig med inkomstdeklarationer, momsdeklarationer och skattedeklarationer.

Regler och blanketter ändras ofta och datum varierar. Vi håller oss uppdaterade och ser till att det blir rätt.

Affärsrådgivning

Analyser, strategier och styrning påverkar utveckling samt lönsamhet i ditt företag. Rådgivning är till för att du ska uppnå dina mål.

Vilka utmaningar har du med ditt företagande?

Löneadministration

Löner, skatter, arbetsgivaravgifter, förmåner, semester och sjukersättning samt tidsrapportering och scemaläggning behöver hanteras.

Vi hjälper dig med lönebeked och rapporter.

Skatteplanering

Att betala rätt skatt är viktigt och många beslut kan påverka nivån. Genom planering kan du anpassa hur mycket skatt du betalar.

Skattereduktioner, avdrag och gränsbelopp kan utnyttjas till din fördel. Vad är bäst för dig och ditt företag?

Starta Företag

Funderar du på att starta företag?

Om du har frågor och funderingar som du vill ha svar på eller om du vill ha någon att bolla dina idéer med så är du välkommen att höra av dig. 

Vi förklarar gärna skillnaden mellan olika företagsformer samt vad som passar bäst för dig och din verksamhet. Även hur moms och skatter hanteras i din bransch är vi insatta i. 

Vill du sedan ha hjälp med att bilda och registrera företaget så finns vi här för dig. 

Support

Oavsett om det gäller redovisning, ekonomi, skatter, moms, avdrag eller andra frågor i ditt företagande så finns vi här för att besvara dem åt dig. 

Du kan även få hjälp med IT, program och tjänster att nyttja i ditt företag. 

Bokför du själv och stöter på problem så är du välkommen att höra av dig oavsett om det gäller vilket konto du ska bokföra på eller hur ditt program fungerar. 

Vi finns här för dig!

Rot & Rut samt Grön teknik

Rotarbete och rutarbete samt grön teknik ger rätt till skattereduktion för den som anlita ditt företag. 

Vi hjälper dig med ansökan hos skatteverket och vilka regler som gäller. 

Moms

Vad gäller? År det 6%, 12% eller 25% moms? Kanske är det momsfritt eller blandad verksamhet? Vad gäller vid affärer med länder inom och utom EU? Vilken avdragsrätt finns? 

Vi besvarar dina frågor och hjälper dig med korrekt hantering. 

Digitalisering

Att digitalisera ekonomiflödet i ditt företag  gör att det blir smidigt, lätthanterat, papperslöst och miljövänligare. Mycket går också att automatisera. Det gör det mindre tidskrävande, effektivare och billigare. När al din redovisning finns online i molnet är den också tillgänglig för dig oavsett vad klockan är på dygnet eller vilken plats du befinner dig på. 

Med våra digitala tjänster får du en effektiv ekonomihantering i ditt företag. 

Integrationer

Med integrationer kan du koppla ihop ditt ekonomisystem med andra tjänster och programvaror som du använder i ditt företag. Det förenklar ditt arbete och du sparar tid samtidigt som du säkerställer att det blir rätt. Totalkostnaden blir lägre och du får en mer bekymmersfri hantering.

Vilka tjänster använder du i ditt företag?

Vi kan hjälpa dig att koppla ihop flera hundra olika system.

Budgetering

Vi hjälper dig att upprätta budget efter ditt behov. Vill du ha hjälp med resultatbudget, likviditetsbudget, balansbudget eller någon annan typ av budget?

Revision

Behöver du revision av ditt bolag så har vi bra revisorer i vårt kontaktnät. 

Hållbarhetsredovisning

Ännu är det inte obligatoriskt med hållbarhetsredovisning i mindre företag, men det blir det förmodligen inom några år. Större företag har redan kravet och de mindre företag som vill vara leverantörer till dem behöver då redovisa sitt arbete med hållbarhet. 

Hur arbetar du med hållbarhet i ditt företag?

Du kan få hjälp av oss med ditt hållbarhetsarbete och att redovisa detta. 

Fakturahantering

Fakturering sköter du enkelt i samma system som du har din bokföring. Där sköts också avstämning av betalningar samt påminnelsehantering vid behov. 

Leverantörsfakturor skickas direkt in i ditt ekonomisystem och hanteras där. Betalningar stäms av mot banken och bokföringen hålls uppdaterad. 

Du som ännu inte provat elektronisk fakturahantering kommer att vilja gå över till det när du har upplevt hur smidigt det är. 

Utbildning

Vi anordnar utbildningar inom företagande. Främst inom ekonomi och redovisning. 

Vad vill du lära dig idag? 

Har du specifika önskemål får du gärna höra av dig. Du är också välkommen att anmäla dig när vi annonserar om en kurs via vår hemsida. 

Protokoll & Rapporter

Bolag ska upprätta protokoll och rapporter ska skickas till myndigheter. Det är mycket som du behöver ha koll på som företagare. 

När du behöver hjälp så finns vi här för dig. 

Redovisning och rådgivning för ditt företag. Vi finns här för dig!

Digitalisera din redovisning och förbättra din lönsamhet

Digital redovisning är effektivt, smidigt och miljövänligt. Du slipper hantera papper och har alltid tillgång till din ekonomihantering var du än befinner dig. Med ett digitalt flöde kan mycket automatiseras och när allt finns tillgängligt online hela dygnet så har din geografiska plats och vad klockan är inte någon betydelse. Vi använder moderna programvaror och de bästa digitala tjänsterna för att göra arbetet effektivt och lätthanterat så att du ska få mer tid över till det du helst vill göra.

Privacy Policy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

utkommer varje månad och handlar om nyheter samt aktuella händelser som berör mindre företag