010-551 03 50 kontakt@affarsteknik.com

Om Oss

Affärsteknik i Sverige AB är en digital redovisningsbyrå med fast pris.

Vi är en digital redovisningsbyrå med säte i Göteborg som med personligt engagemang hjälper våra kunder till en enklare vardag med smidigare ekonomihantering. 

Genom att vara en modern byrå som satsar på utveckling kan vi erbjuda de bästa digitala tjänsterna på marknaden. 

Tjänster anpassade efter ditt behov och till fasta priser blir det inga överrraskningar utan du vet alltid vad det kostar.

Med ständig utbildning håller vi oss uppdaterade så att vi kan erbjuda dig ett effektivt samarbete med hög kvalitet.

Vår Lösning för dig

  • Genom moderna programvaror och de bästa digitala tjänsterna skapar vi effektiva och lätthanterliga ekonomiflöden. För att kunna ligga steget före våra konkurrenter så har vi specialister som håller oss uppdaterade. 
  • Våra konsulter har utbidning och erfarenhet för att kunna hålla hög kvalitet på de tjänster som levereras till dig. Vår kompetens finns alltid tillgänglig för dig.
  • Vårt engagemang hjälper dig driva ett lönsamt och hållbart företag som ständigt utvecklas. När du samarbetar med oss ska du alltid kunna sova gott på natten och aldrig känna dig ensam i ditt företagande. 
  • Din personliga och engagerade redovisningskonsult har ett kompetent team bakom sig för att göra ditt företagande smidigt varje dag så att du får tid att lägga på det du brinner för. 
  • Sköter du ekonomin i ditt företag själv så är du välkommen att höra av dig till oss när du vill ha hjälp med något. 

Vår personal

Jenny

Företagsrådgivare

Martin

Företagsrådgivare

Vår Filosofi

Vi sätter våra kunder och vår personal i centrum och försöker tillgodose allas önskemål. I en lugn och trivsam miljö främjar vi gemenskap och trivsel. 

Genom engagemang och samarbete skapar vi kvalitet och utveckling som gör alla nöjda.

Vårt Fokus

Vi bryr oss om dig och fokuserar därför på att ge dig ett smidigt ekonomiflöde som gör ditt företag framgångsrikt. Genom samarbete och engagemang hjälper vi dig att nå dina mål. 

Med digitala och platsoberoende tjänster skapas välmående och bättre miljö. 

100%

Personligt

Engagerat

Tryggt

Anlitad av många nöjda kunder

Engagerad och proffsig byrå som alltid finns tillgänliga för att hjälpa till. Det känns tryggt med uppdaterad och korrekt redovisning.

Privacy Policy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

utkommer varje månad och handlar om nyheter samt aktuella händelser som berör mindre företag